Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

BÉČKO NA PALUBOVCE FAVORITA 2.LIGY BEZ ŠANCE!

28.09.2019 | Jiří Štěrba

Na hřišti lídra této skupiny začali hosté moc bázlivě a než se stačili ve sportovní hale v Jeseníku více rozkoukat, prohrávali po osmi minutách 0:2.

Druhá půle byla již z pohledu Jihomoravanů daleko vydařenější, navíc hosté dali konečně i dva góly: ten první po pěkné individuální akci ve 28. minutě Richard Michalec (snižoval na 1:4), ve 38. minutě pak střílel Jiří Ferby (nový muž Tanga, který přišel na přestup z Pohořelic), aby jeho střelecký pokus tečoval do vlastní branky domácí Karel Bajza – to byl jinak poslední gól pátečního večera na severu Moravy. U hostí nastoupili čtyři hráči z vlastní juniorky – Jan Hromek, Ondřej Brákora, David Martoni a Jan Hodonský.

Zajímavost: v domácím celku dosáhl hattrick David Marcinov, který pokořil hostujícího brankáře Aleše Parobka postupně v 6., 8. a 31. minutě.

 

STATISTIKA ZÁPASU:

Branky:

6., 8. a 31. David Marcinov, 16. a 27. Jan Vavrač, 36. Jiří Mráz – 28. Richard Michalec, 38. vlastní Karel Bajza po střele Jiřího Ferbyho, ŽK: 3:1 (u Tanga v 7. minutě Michal Jakubíček).

OHLASY PO UTKÁNÍ:

 

„Na můj vkus jsme byli v úvodu zápasu až moc ustrašení, i když jsme cestovali za soupeřem s pokorou. Možná na to měla vliv i dlouhá cesta a náš příjezd, kdy jsme do haly dorazili až půl hodiny před samotným zápasem. Věděli jsme, že Jeseník je favorit soutěže s ligovými zkušenostmi a průběh zápasu tomu i odpovídal. Co se týká vyspělosti a individuálních schopností jednotlivých hráčů, tak to bylo ze strany domácích nadstandardní. Když opomenu prvních 10 - 15 minut, tak kluci se dokázali se soupeřem vyrovnat a nakonec ten výkon nevypadal tak špatně. Myslím si, že výše porážky vlastně neodpovídá realitě – měli jsme prohrát maximálně o dvě branky. I my jsme si během zápasu vytvořili nějaké šance, ale chyběla nám přesnost v zakončení. A koho mám dnes pochválit? U nás je to založené na myšlenkové týmovosti a chválím kluky za to, že i po prohraném poločase v poměru 0:3 se dokázali soupeři vyrovnat a ve druhé půli to již byl z naší strany daleko lepší herní projev,“ zhodnotil první duel nového druholigového ročníku kouč FC Tango Hodonín MAREK JÁNOŠ.

 

„Jeseník je velký favorit této skupiny a my se nemáme za co stydět. Domácí mají tým tři roky pohromadě a je to určitě znát! V prvním poločase byli domácí výrazně lepší, hra se vyrovnala ve druhé půli. Myslím si, že konečný výsledek není strašidelný a je třeba se soustředit na další zápasy, které nás čekají,“ řekl šéf hodonínského Tanga JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA, který zápas v Jeseníku sledoval jako divák.

 

POZVÁNKA:

VE DRUHÉM KOLE 2. FUTSALOVÉ LIGY HOSTÍ „B“ TÝM FC TANGO HODONÍN V NEDĚLI 6. ŘÍJNA 2019 CELEK ASM DOLNÍ LOUČKY. HRAJE SE V HALE TEZA HODONÍN, VÝKOP JE V 19 HODIN.

PŘIJĎTE V HOJNÉM POČTU POVZBUDIT NAŠE HRÁČE!


 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS