Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

POHÁROVÁ PORÁŽKA: TEĎ UŽ JE POTŘEBA SE SOUSTŘEDIT NA VARTA FUTSAL LIGU a 2.CL - východ!

01.09.2019 | Jiří Štěrba

HODONÍN – Poslední větší test, před startem futsalové VARTA ligy, čekal na omlazený tým FC Tango Hodonín v podobě pohárového semifinále v rámci Jihomoravského kraje, když do Hodonína zavítal druholigista Žabinští Vlci Brno.

Za domácí Tango odehrál utkání "B" tým, doplněný o dva hráče áčka, vedený Markem Jánošem.

Domácí začali dobře, když se ve 12. minutě dostali do vedení Michalem Konečným, kterému pěkně přihrával Pavel Prčík – 1:0.  Hosté hráli dosti agresivně a jen těsně unikli v první půli desetimetrovému kopu, který se kope za 6 kumulovaných faulů – ve skutečnosti byl tento poměr za prvních dvacet minut 2:5! V prvním poločase měl ještě gólovku u domácích Jan Hromek a Michal Konečný, který nedokázal přehodit ležícího gólmana soupeře.

Domácí Tango nasadilo do tohoto souboje mladé hráče, doplněné o futsalisty z „B“ týmu a mladíky z výběru U19. 

 

Hosté srovnali stav hned v úvodní minutě druhé půle, kdy se po vypracované kombinační akci prosadil Ladislav Hanzl (1:1), aby o dvě minuty později vedlo Brno 2:1: do černého mířil Dominik Havlín, který navíc v téže minutě pálil jen do tyče hodonínské branky. Ve 28. minutě zahrávalo domácí Tango trestný kop, míč si vzal Jan Hodonský a protože mířil parádně, opět se v hale TEZA v Hodoníně v pátek večer měnilo skóre – 2:2. Na tento stav ale zareagoval soupeř z krajského města, když po další akci a zaváhání domácího gólmana Aleše Parobka dal vedoucí branku Tomáš Chrascina – 2:3. Ve 34. minutě měl na kopačce gól domácí Jan Hromek, ale ve výhodné pozici zamířil nepřesně. O minutu později podniklo Brno protiútok, po kterém si dal nešťastného vlastence domácí Jan Hromek – 2:4. Domácí vsadili vše na jednu kartu, stáhli z palubovky brankáře, ale nakonec se jim podařilo pouze jednou skórovat (Jan Hodonský), takže do finále Krajského poháru postupuje tým  Žabinští Vlci Brno.

VÝSLEDEK:

FC TANGO HODONÍN – ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 3:4 (1:0)

 

STATISTIKA ZÁPASU:

Branky: 12. Michal Konečný, 28. a 38. Jan Hodonský – 21. Ladislav Hanzl, 23. Dominik Havlín, 31. Tomáš Chrascina, 35. vlastní (Jan Hromek),

rozhodovali: Zdeněk Vala a Michal Vala,

60 diváků.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN:

Aleš Parobek – David Martoni, Richard Michalec, Jiří Ferby, Filip Konečný, Jan Hodonský, Pavel Prčík, Michal Konečný, Ondřej Brákora, Tomáš Varmuža, Martin Blažek, David Beneš, Jan Hromek, Martin Němeček.

 

ŘEKLI PO UTKÁNÍ:

„První poločas byl z naší strany velmi dobrý. Tady jsme měli podle mě odskočit o více jak jednu branku, protože šance jsme na to měli. To se ale bohužel nepodařilo! Myslím si, že to nebylo neuměním, ale spíše takovou lehkovážností při zakončení. Soupeř v první půli zklamal, protože byl dnes k poražení – rozhodlo ale neproměňování našich šancí. Brno po přestávce převzalo otěže zápasu do svých rukou. Když se ale podíváme na naši soupisku, tak ¾ hráčů jsou juniorského věku, takže na mužský futsal si teprve pomalu zvykají. Moje mužstvo za předvedený výkon chválím. Na druhou stranu je třeba říct, že tři góly v naší síti byli z poloviny i naší zásluhou, což je škoda. Měli jsme i na to, utkání vyrovnat, ale v závěru už bylo málo času,“ zhodnotil tento souboj trenér hodonínského TANGA MAREK JÁNOŠ.

 

„Čekali jsme, že to bude těžké utkání, protože Tango má mladé hráče, kteří se chtějí ukázat trenérovi a tak budou kousat. Domácí měli v úvodu zápas ve své režii, postupně jsme se ale dostávali do hry a už teď se těšíme na finálovou bitvu s brněnským Helasem. Jinak se hrálo utkání v tempu, pro diváky to byl pěkný zápas, který se musel líbit,“ řekl po zápase spokojený brněnský trenér TOMÁŠ ZEZULKA.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS