Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

U VÍTĚZŮ KRALOVAL STŘELEC PĚTI PŘESNÝCH ZÁSAHŮ!

17.10.2022 | Jiří Štěrba

HODONÍN - Ani ve druhém utkání nového futsalového ročníku druholigové Tango z Hodonína nebodovalo! 

Po porážce v Ostravě padlo doma v souboji s Amorem Vyškov, i když Tango vedlo po pěti minutách v pohodě 2:0. Hosté měli ve svém středu ale „pivota" Miroslava Mikeše, který v podstatě sám zdatného protivníka od řeky Moravy porazil, když dal pět gólů! 

Domácím naopak citelně chyběli Tomáš Ťok (velký fotbal u našich jižních sousedů) a Roman Sopůšek, který byl účastníkem fotbalového výběru za Česko v evropském finále UEFA Regions Cup za Zlínský KFS v Irsku. Mimochodem tento výběr nakonec v Irsku uspěl, když postoupil mezi nejlepší regionální týmy Evropy a v roce 2023 bude startovat na EURU krajských fotbalových výběrů!

 Domácí se snažili s výsledkem něco udělat i po obrátce, ale jinak vždy úspěšná power-play nebyla tentokráte tou dobrou zbraní pro hodonínské Tango, které sice bojovalo, ale výtečně připravený soupeř věděl přesně co má hrát a zápas nakonec dovedl do vítězného konce. Šestou branku dali hosté z penalty po šestém faulu Tanga v průběhu druhého poločasu. 

Před utkáním vedení domácího klubu popřálo svému kouči, STEFANOSOVI CHADZIDISOVI, k nedávným kulatinám (60 let si připomněl 19. září 2022!) vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, osobní pohody a radosti z milovaného futsalu.

K tomuto blahopřání se připojuje i redakce webu hodonínského TANGA!

 

2. FUTSALOVÁ LIGA - SKUPINA VÝCHOD, 2. KOLO

 

FC TANGO HODONÍN - SK AMOR KLOBOUČKY VYŠKOV 4:6 (3:4)

Branky: Vojtěch Čech 3, vlastní (Lukáš Procházka) - Miroslav Mikeš 5 (!), Milan Ševčík,

ŽK: Vojtěch Čech - Ondřej Nový, Ladislav Štrublík (trenér),

rozhodovali: Luboš Rygl a Zdeněk Petr,

delegát: Zdeněk Hulcký,

205 diváků.

 

TRENÉŘI PO UTKÁNÍ 

„Dnes nám sice chyběli dva nejlepší hráči (Tomáš Ťok, Roman Sopůšek), ale i tak kluci na palubovce ukázali, že takto můžeme hrát důstojnou roli s každým týmem ve druhé lize. A stejně jako v prvním kole v Ostravě, i dnes nás trápila koncovka, když za stavu 2:0 pro nás jsme měli 2-3 velké šance, ale gól jsme z nich bohužel nedali. Přesto jsem klukům v přestávce i po utkání za výkon poděkoval a pochválil je. Všichni moc chtěli, čehož si cením, možná při power-play ve druhé půli chybělo více odvahy, ale to je taky o hráčské kvalitě - kdyby byl na hřišti levák Ťok, ten by řešil situace z pohledu leváka před brankou Vyškova jinak, bylo by tam určitě více závarů a šancí, ale kluci odvedli své maximum, takže za to spokojenost. Hosté se opírali o pivota Mikeše, kterého znám ještě z Brna, on udrží až 90% míčů ve svém držení, což je velká výhoda, ale 3-4 branky jsme dnes dostali hodně lacině!," řekl pro web klubu FC TANGO HODONÍN trenér Hodonína STEFANOS CHADZIDIS.

 

„Loňská sezona nám venku vůbec nevycházela. Víme, jaké máme nyní personální problémy, neboť nám mají ještě hráči přijít. Dnes musím kluky pochválit za obrovskou bojovnost, šli tomu naproti. Měl jsem v úvodu strach po tom začátku, kdy se Tango dostalo lehce do vedení 2:0 po našich chybách. Nám ale hodně pomohl kontaktní, přitom šťastný gól, po kterém jsme se dostali do zápasu. Zvýšili jsme bojovnost, už jsme v soubojích nepropadávali a při hře domácích bez brankáře jsme si to pohlídali, neboť Tango to hrálo bez Ťoka se Sopůškem jinak. Za výhru obrovská spokojenost, my jdeme zápas od zápasu," hlásil po výhře spokojený lodivod Vyškova LADISLAV ŠTRUBLÍK.

 

V DALŠÍM KOLE 2. LIGY CESTUJE TANGO Z HODONÍNA DO JESENÍKU (HRAJE SE V PÁTEK 21. ŘÍJNA OD 20 HODIN),

DOMA SE PAK PŘEDSTAVÍ TANGO V PÁTEK 28. ŘÍJNA 2022, KDY VE SVÉ HALE TEZA HODONÍN HOSTÍ ATRAPS MODŘICE. ZAČÁTEK ZÁPASU JE VE 20:30 HODIN.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS