Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

HODONÍN UVIDÍ DVĚ UTKÁNÍ FUTSALOVÝCH REPREZENTACÍ ŽEN ČESKA A ŠVÉDSKA!

20.02.2019 | Jiří Štěrba

Již ve STŘEDU (20. února 2019) a pak hned o den později, ve ČTVRTEK (21. února 2019) se utkají České futsalové reprezentantky ve dvou přípravných zápasech ze Seveřankami ze Švédska. Místem konání je moderní víceúčelová sportovní hala TEZA na Lipové aleji v Hodoníně a vždy se začne v 18 hodin.

Kouč naší reprezentace Karel Krakovčík spolu se svými asistenty (Danuší Jeřábkovou a Michalem Odehnalem) nominoval na tento dvojzápas dvě brankářky, dvanáct hráček do pole a k tomu i sedm náhradnic.

Pro náš region to bude zajímavější o to víc, že v základní a širší nominaci českého výběru jsou i dvě hráčky, které jinak hájí ligové futsalové barvy klubu FC Tango Hodonín. Do nominace se tak dostala Klára Horáčková, která hraje velký fotbal ve druholigovém klubu FC NESYT Hodonín a Tereza Kubicová, jinak hráčka fotbalového týmu žen z Brna – SK Líšeň.

 

„Podle mých informací by měla nastoupit v základní sestavě Klára Horáčková. Myslím si, že pro příznivce ženského futsalu půjde o zajímavou konfrontaci dvou odlišných herních stylů, kdy na sebe narazí chytrostika a technika Češek a na druhé straně palubovky pak důrazný futsal v podání Seveřanek. Každopádně jménem pořádajícího klubu zvu tímto všechny fanoušky futsalu žen do haly TEZA na tyto dva zápasy, kde věřím pevně, že uvidíme kvalitní sportovní podívanou. Přijďte v hojném počtu – naše reprezantantky budou diváckou podporu moc potřebovat!“, láká všechny příznivce z našeho regionu i okolí JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA, předseda klubu FC TANGO HODONÍN.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS