Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

SKVĚLÝ ÚSPĚCH HODONÍNSKÉ „17,“ KTERÁ SKONČILA NEČEKANĚ NA BEDNĚ. KLUCI ZÍSKALI ZASLOUŽENĚ BRONZOVÉ MEDAILE!!!

05.02.2019 | Jiří Štěrba

Až poslední turnaj mládeže ve futsalu v kategorii U17 (a současně s ním hrála i U19), který se odehrál o minulé sobotě v hale TEZA Hodonín, určil definitivně tři nejlepší týmy této sezony v Česku. Musíme s radostí konstatovat, že o velký úspěch, kterým je bezesporu umístění na třetí pozici, se zasloužili svěřenci kouče Marka Jánoše, takže BRAVO, BYLI JSTE KLUCI FAKT SKVĚLÍ!

VÝSLEDKY FC TANGO HODONÍN U17:

1. ZÁPAS:

HO – 1.FC NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO 5:1 (3:0)

Domácí tým měl skvělý nástup, když soupeři nedal v podstatě vůbec „čichnout“ a po prvních patnácti minutách vedl jednoznačně 3:0. Zejména druhý gól z desáté minuty byl moc pěkný a zasloužil si potlesk přítomných fanoušků na otevřené scéně: to si vyměnili míč Michal Nechvátal s kanonýrem Vojtěchem Čechem, který mazácky nakonec uklidil balon do odkryté branky Východočechů!

Při střelecké chuti byl zejména domácí střelec Čech (ročník 2001), který studuje na Hané v Olomouci sportovní gymnázium (třetí ročník) a navíc hraje velký fotbal za Sigmu Olomouc v kategorii U18, jenž dal čtyři branky a navíc ještě ve 23. minutě napálil břevno branky soupeře.  Na čisté konto téměř dosáhl hodonínský gólman Ondřej Buchta, který ale inkasoval jedinou branku až v poslední minutě ze sálovky hostujícího Marka Vojtíška přesně třicet sekund před závěrečnou sirénou. To je ale pech!

 

STATISTIKA ZÁPASU:

Branky: 4., 10., 15. a 31. Vojtěch Čech, 27. Richard Svoboda – 40. Marek Vojtíšek,

přítomno 120 diváků.

 

„Myslím si, že jsme odehráli super zápas. V první půli jsme na hřišti dominovali, po přestávce jsme sice trochu polevili, ale nakonec jsme to dovedli do jasného výsledku. Máme trochu potíže s kádrem, neboť někteří kluci mají velký fotbal, ale snad to v dalším a hodně důležitém utkání s Chrudimí zvládneme,“ řekl po prvním mači posledního turnajového klání, hraného v Hodoníně, domácí ostrostřelec VOJTĚCH ČECH.

 

„Nastoupili jsme proti soupeři v situaci, kdy jsme věděli, že pokud chceme skončit do třetího místa, musíme bezpodmínečně vyhrát. Přitom jsme dobře věděli, že to nebude lehký zápas, navíc se kádr v průběhu týdne dával jen stěží dohromady. V pondělí bylo na tréninku 3+1 hráč, uprostřed týdne pak 5+1 hráč. Nakonec se podařilo poskládat sestavu ze sedmi statečných, kteří celý zápas příkladně a skvěle odbojovali. V závěru utkání, kdy jsme dostali i ten jediný gól, už bylo cítit, že kluci toho mají „plný brýle,“ přesto je musím pochválit za to, že odvedli velmi nadstandardní výkon a bylo vidět, že tam dali celé srdíčko!,“ mohl s radostí konstatovat kouč hodonínského Tanga MAREK JÁNOŠ.

 

2. ZÁPAS:

HO – ERA–PACK CHRUDIM 5:5 (4:4)

Vrchol tohoto kola! Oba týmy předvedly skvělou podívanou s mnoha technickými parádami, na konci kterých bylo celkově dohromady deset branek. Divák se určitě nenudil a byl v napětí až do posledních sekund. Tango mohlo brát nakonec i stříbro, k tomu mu však chyběla maličkost: vstřelit ještě JEDNU BRANKU NAVÍC! To se sice nakonec nepovedlo, přesto byl výkon mladých Hodoňanů ozdobou celé letošní sezony, která se určitě zapíše do kroniky klubu FC Tango Hodonín velkými zlatými písmeny.

 

STATISTIKA UTKÁNÍ:

Branky: Vojtěch Čech 2, Patrik Lamáček 2, Richard Svoboda 1 – Daniel Svěrák 2, Dominik Balog 2, Tomáš Formáček 1,

ŽK: 2:2 (u HO Michal Nechvátal a Ondra Polách),

diváci: 120.  

 

„Díky remíze brněnského Helasu s Chrudimí v poměru 2:2 jsme již dopředu věděli, že horší než třetí nemůžeme být a tak jsem klukům v kabině před utkáním řekl, ať si samotný duel hlavně užijí. Doplnil nás Patrik Lamáček a bohudík na poslední chvíli až v průběhu boje i David Kotásek, který hrál velký přípravný zápas v kopané. Mohl jsem tudíž poskládat dvě čtverky, což bylo proti kvalitnímu soupeři moc dobré. Pro mě je to nejdůležitější, že všichni naši hráči chtěli a příkladně bojovali až do poslední sekundy, a to se mi moc líbilo. Přiznám se, že před sezonou jsem určitě tak vysoko vůbec nepomýšlel, ale postupně si to sedalo a nakonec se udělala až NESKUTEČNÁ PARTA. Já jsem ještě za dosavadní sportovní kariéru nezažil takový tým, který drží tak neskutečně pohromadě. Přitom jsem původně nechtěl „17“ ani trénovat, teď jsem však rád, že jsem vyslyšel nabídku vedení klubu. Jsem šťastný a zároveň hrdý na celý tým,“ řekl hodně spokojený hodonínský lodivod MAREK JÁNOŠ.

 

POPŘEDÍ KONEČNÉ LIGOVÉ TABULKY MÁ TUTO PODOBU:

1. Slavia Praha 14 13 0 1 95:15 39 bodů,

2. EP Chrudim 14 11 2 1 71:34 35,

3. FC TANGO HO 14 10 2 2 72:32 32.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS