Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Béčko Tanga nadělovalo, když o jasné výhře rozhodl výtečný druhý poločas

04.03.2018 | Jiří Štěrba

Rezerva Tanga navázala na svoje nejlepší výkony a vyškovskému béčku nedala šanci!!

DIVIZE E – 19. KOLO:

FC TANGO HODONÍN B – SK AMOR LAZOR VYŠKOV B 8:1 (2:1)

Nezvykle ve čtvrtek večer se hrálo v hale TEZA divizní utkání futsalové skupiny E, ve kterém Tango přivítalo vyškovský Amor.

Samotný duel začali domácí skvěle, když nejprve po 28 sekundách trefil Kupčík levou tyč branky Jana Kotulána, vše si ale vynahradil v čase 00:43, kdy po spolupráci s Kotáskem bezpečně zavěsil – 1:0. Ve druhé minutě ztratil na polovině soupeře hodonínský Brezina míč, následovalo přečíslení dva hostující hráči na samotného gólmana Parobka, ovšem ten znovu potvrdil skvělou formu, když chytil tutovku ze sálovky Jakuba Moravce. Ve 13. minutě zvyšoval po pěkném průniku a ráně nad pravým ramenem vyškovského brankáře Vanda na 2:0, ovšem hosté o minutu později se vrátili do zápasu, když po kombinaci Martina Ličky mířil v podstatě do prázdné branky Dominik Smejkal – 2:1.

Důležitých bylo 47 sekund mezi 23. - 24. minutou, kdy domácí borci dvakrát pokořili vyškovskou defenzivu, a tím se hodně uklidnili. Nejprve totiž zabojoval Krejčiřík, z čehož těžil střílející Konečný (3:1), aby následně nachytal vyškovského gólmana, kterému míč pod tělem propadl těsně za brankovou čáru, domácí Brezina – 4:1.  Ve 28. minutě se parádně trefil do pravého vinklu Krejčiřík (5:1) a Tango jasně ovládlo domácí palubovku. Ve 30. minutě trefil hostující Tomáš Fialka břevno, ovšem další tři střelecké pokusy Hodonína měly brankové parametry. Nejprve mířil do černého Krejčiřík a v posledních dvou minutách byl vždy úspěšný Osička.  Výhra „B“ týmu Tanga je naprosto zasloužená a potvrdila se tak skutečnost, že do mužstva trenérských bratří Jánošů se znovu vrací pohoda a radost ze samotné hry!     

 

STATISTIKA UTKÁNÍ:

Branky a nahrávky: 00:43 Lubomír Kupčík, 12:39 Filip Vanda, 23:30 Filip Konečný (Beneš), 24:17 Martin Brezina, 27:23 Ondřej Krejčiřík, 31:43 Ondřej Krejčiřík (Vanda), 38:13 Roman Osička, 39:08 Roman Osička (Brezina) – 13:52 Dominik Smejkal (Lička), žlutá karta: 40. Filip Konečný (HO), rozhodovali: Michal Gasnárek a David Luu, delegátem byl Marek Blažek, 50 diváků.

 

„V prvním poločase jsme měli sice více ze hry v držení míče, ale nelíbilo se mi, že jsme opět vyrobili dosti chyb, z čehož hosté těžili. Ve druhé půli se nám podařilo konečně protrhnout střeleckou smůlu. Hodně nám pomohly především dva slepené góly na začátku druhé části, což soupeře zlomilo. Konečně jsme se dokázali prosadit i střelecky a jsem rád, že jsme dávali branky i ze střední vzdálenosti, k čemuž jsme kluky o přestávce nabádali. Pak už to šlo v podstatě samo! Podali jsme dobrý výkon podpořený opět spolehlivě chytajícím brankářem Parobkem. A co říct k Romanu Osičkovi? (Jinak hraje velký fotbal za Velké Bílovice.) Vnímá tu hru, taktiku, prostě se učí. Dobře víme, že má dobrou střelu pravou i levou nohou, což není zrovna obvyklé a nebojí se jít do zakončení, což dnes potvrdil, když dal dvě branky. Je to jeden z nadprůměrných hráčů a pro náš „B“ tým bude určitě posilou. Jinak klukům za dnešní výkon a výsledek gratuluji,“ řekl těsně po jasném vítězství spokojený domácí lodivod MAREK JÁNOŠ.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN B:

Aleš Parobek (Michal Žigo) – Filip Vanda, Ondřej Krejčiřík, Martin Brezina, Pavel Kotásek, David Beneš, Roman Osička, Patrik Jánoš, Filip Konečný, Lubomír Kupčík, Tomáš Varmuža.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS