Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vyškov nás nezastavil!!!

26.02.2018 | Jiří Štěrba

Jasná výhra. Zejména první poločas odehrálo hodonínské Tango ve velkém stylu!

Měl to být vyrovnaný zápas, ale opak byl pravdou. Tango nasadilo od úvodního hvizdu rozhodčích ďábelské tempo, kterému domácí futsalisté vůbec nestačili čelit. Nakonec z toho byla výhra o čtyři branky, která je však podle průběhu hry pro domácí až příliš milosrdná.

2. CL (SKUPINA VÝCHOD) – 16. KOLO:

SK AMOR LAZOR VYŠKOV A – FC TANGO HODONÍN A 2:6 (0:6)

Domácí bez zraněných Bačovského, Grima, Chubirky a Krále a s novým koučem Josefem Flachsem vydrželi pouze jednu minutu bez inkasovaného gólu. V čase 1:01 po prvním rohu Tanga totiž skóroval Svoboda a rozehrál tak první tóny skvělého poločasového koncertu ze strany ex-ligisty z Moravského Slovácka. Gólman Vyškova Vitásek často nevěděl, kde mu hlava stojí, protože hosté ho zásobovali pravidelnou střeleckou sprškou a domácí nakonec můžou být rádi, že za prvních dvacet minut inkasovali pouze šest banánů. Na 2:0 z pohledu Tanga zvyšoval opět po rohu Cenek, pak ve dvanácté minutě mířil domácí Galia do brankové konstrukce soupeře, ovšem na konci čtrnácté minuty vyrazil do útoku hodonínský gólman Kunický, našel dobře postaveného Janulíka, a ten zvyšoval na 3:0. V 17. minutě ztratil na půlce balon domácí Jindra, hosté se tak dostali do přečíslení tři na jednoho, a opět se měnilo skóre – zásluhu na tom měl střelecky disponovaný Cenek – 4:0. V 18. minutě parádně zakončil své sólo Chadzidis (5:0) a brankovou tečku za skvělým představením v první půli udělal znovu Cenek, který tak završil svůj hattrick v tomto duelu po rychlé akci hodonínského Tanga – 6:0.

Po přestávce hosté evidentně ubrali z plynového pedálu a umožnili tak soupeři, aby v domácím stánku zmírnil výši porážky. Vyškovu stačilo pouhých pětadvacet sekund na vstřelení dvou gólů, na což ihned zareagovala hostující lavička, která si vzala oddechový čas. Bylo třeba hráče Tanga upozornit, že futsalový zápas se hraje čtyřicet, nikoliv dvacet minut!

Stále je tak návrat do 1. ligy pro hodonínské Tango hodně reálný, ale za daného stavu to nechce moc, „jenom“ vyhrát oba poslední duely této sezony! To znamená bodovat v pátek 2. března 2018 doma proti ostravskému Baníku (výkop je ve 20 hodin) a porazit nováčka z Uherského Hradiště na jeho palubovce v pátek 9. března 2018!

 

STATISTIKA ZÁPASU:

Branky a přihrávky: 28:40 Ševčík (Palla), 29:05 Lukeštík – 1:01 Milan Svoboda (Chadzidis), 10:17 Čeněk Cenek (Doubravský), 13:48 Tomáš Janulík (Kunický), 16:28 Čeněk Cenek, 17:29 Dimostenis Chadzidis, 19:58 Čeněk Cenek (Svoboda), žluté karty: Janák, Palla – Doubravský (jeho čtvrtá karta, takže pro domácí duel s Baníkem Ostrava má stop!), rozhodovali: Klečacský a Filipský, delegátem byl Venc.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN A:

Dominik Kunický (Jakub Dvořák) – Patrik Levčík, Dimostenis Chadzidis, Milan Svoboda, Tomáš Buršík, Bohumír Doubravský, Čeněk Cenek, Tomáš Janulík, Pavel Novotný.

 

„Asi to byl náš nejlepší poločas, který jsme v tomto roce odehráli. Celá vyškovská hala byla v prvních dvaceti minutách v šoku, navíc ještě spoustu zapeklitých situací dokázal vyřešit domácí gólman Vitásek. Ve druhém poločase jsme již chtěli hrát až moc exhibičně, a tak soupeř dvakrát trestal. Ihned po druhém gólu v naší brance jsme si vzali oddechový čas, abychom si řekli, že se musíme vrátit znovu k té naší hře z prvního poločasu. V závěrečné desetiminutovce jsme si vytvořili několik tutových příležitostí, ale v koncovce jsme již nebyli úspěšní oproti první části,“ řekl po duelu jinak spokojený vedoucí mužstva hodonínského TANGA JIŘÍ ŠTĚRBA.

 

„První poločas byl z naší strany asi ten nejvydařenější, který jsme ve druhé lize zatím odehráli. V kabině jsme si řekli, že to po přestávce nesmíme podcenit, aby nám nedali domácí nějaké branky a nevrátili se tak do zápasu, a to se přesně stalo. Naopak po druhé brance Vyškova jsme již měli hru pod kontrolou, ale druhý poločas z mého pohledu nebyl zrovna vydařený,“ hlásil den po utkání kapitán FC TANGO HODONÍN A TOMÁŠ BURŠÍK.

 

DALŠÍ VÝSLEDKY 16. KOLA:

Uherské Hradiště – Zlín 10:4 (7:1),

Baník Ostrava – Jakubčovice nad Odrou 3:4 (2:1),

VŠB Ostrava – Havlíčkův Brod 49:0 !!! (22:0),

Žabinští Vlci Brno – Atraps-Hombres (A-H) Brno 0:6 (0:3).

 

POPŘEDÍ DRUHOLIGOVÉ TABULKY:

1. VŠB Ostrava – 32 bodů,

2. TANGO HODONÍN  – 31 bodů

3. Uh. Hradiště – 31 bodů

4. A-H Brno – 30 bodů

 

17. KOLO:

FC TANGO HODONÍN A – Baník Ostrava,

A-H Brno – Vyškov,

VŠB Ostrava – Žabinští Vlci Brno,

Jakubčovice n. Odrou – Uherské Hradiště.

 

18. KOLO:

Uherské Hradiště – FC TANGO HODONÍN A,

VŠB Ostrava – Zlín,

Baník Ostrava – A-H Brno.

(autor: Josef Polášek)

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS