Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

S Arsenalem opět drama, výhru trefil hlavou mladík Konečný!!!

25.02.2018 | Jiří Štěrba

Rezerva Tanga si zřejmě libuje v infarktových zápasech. Nervová soustava bratrů Jánošů, co by trenérů, dostává v poslední době pořádně zabrat :-)

Jinak tomu nebylo ani v poslední utkání proti Arsenalu Brno.

FC TANGO HODONÍN B – ARSENAL BRNO 3:2 (1:0)

 

Domácí byli hodně oslabeni (chyběli Brezina, Rehák, Varmuža a na dovolené je Bidmon), takže týmu pomohl hráč druholigového áčka Novotný, a jeho přítomnost na palubovce byla zřejmá a Tangu hodně pomohla. První větší šanci měl po vzájemném oťukávání hostující Filip Čáp v deváté minutě, brankář Parobek ale prokázal výtečné čtení hry a jistému gólu tak zabránil. O tři minuty později se dostal do zakončení teprve 19letý Konečný, který právě skončil u výběru Tanga U19, ale brněnská obrana včas zasáhla. O první gól se zasloužila domácí dvojice Gremmel a Krejčiřík, když druhý jmenovaný ve 14. minutě pokořil bezmocného brankáře Karla Šimoníka – 1:0.

Po přestávce hned ve třetí minutě prudce pálil hostující Petr Táborský, ovšem Parobek v brance Tanga potvrdil, že má výbornou formu a střelecký pokus ze šesti metrů skvěle vyrazil do bezpečí. Ve 25. minutě to bylo již 2:0, když nejprve střelu Novotného brněnský gólman ztlumil, ovšem na dorážku po zemi ke vzdálenější tyči již nestačil. Ve 28. minutě měl velkou šanci hostující Michal Krejčí, ale ani v tomto případě nedokázal vyzrát na brankáře Parobka, který opět kraloval. O minutu později byl v šanci znovu Táborský, ale Parobek i v tomto případě prokázal kvality a míč za svá záda nepustil. To se stalo až ve 32. minutě, kdy jej pokořil střelou od levé tyče do branky brněnský kapitán Michal Krejčí – 2:1. Ve 33. minutě trefili hosté dvakrát brankovou konstrukci domácího Tanga, ovšem na začátku 34. minuty se radovalo Tango, když po akci Novotného zakončoval hlavou do odkryté branky soupeře Konečný – 3:1. Poslední brankové slovo si vzali hosté, kteří ve 38. minutě snížili na konečných 3:2 z pohledu domácího Tanga. Arsenal hrál sice posledních 83 sekund hru bez brankáře, ale alespoň na bod již nedosáhl.

 

STATISTIKA UTKÁNÍ:

Branky: 13:47 Ondřej Krejčiřík, 24:11 Pavel Novotný, 33:08 Filip Konečný – 31:23 Michal Krejčí, 37:08 Jakub Kolář, bez žlutých karet, rozhodovali: Ondřej Šišma a Antonín Horváth, delegátem byl Josef Bábíček, sledovalo 85 diváků.

 

„Dnes nám soupeř nedovolil hrát svoji hru a stále se tak opakuje, co nás provází v posledních zápasech: díky naším nepřesnostem (jsme neproduktivní, nepřesní v zakončení a máme zbytečné ztráty) se tak sami dostáváme pod tlak a přitom nedokážeme soupeři vnutit naši hru. Góly jsme dostali opět po našich chybách. Po třech zápasech jsme potřebovali konečně naplno bodovat a jsem rád, že se nám to podařilo. Samotná hra sice nebyla dobrá, ale dnes jsou důležité body. Opět nás podržel gólman Parobek, který někdy doslova čaroval,“ zhodnotil tento souboj jeden z domácích trenérů, MAREK JÁNOŠ.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN B:

Aleš Parobek – Filip Vanda, Ondřej Krejčiřík, Pavel Kotásek, Jakub Gremmel, Pavel Novotný, Filip Konečný, David Beneš.

 

NEJBLIŽSÍ PROGRAM A i B TÝMU FC TANGO HODONÍN:

 

ČTVRTEK 1. BŘEZNA – DIVIZE E:

FC TANGO HODONÍN B – SK AMOR LAZOR VYŠKOV B, hala TEZA Hodonín – hraje se od 20:30 hodin,

 

PÁTEK 2. BŘEZNA – 2. LIGA (SKUPINA VÝCHOD):

FC TANGO HODONÍN A – FC BANÍK OSTRAVA, hala TEZA Hodonín – 20:00 hodin

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS