Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Rezerva nedala v Brně ani gól!!

19.02.2018 | Jiří Štěrba

Béčko Tanga zaznamenalo v této sezóně asi nejtrpčí prohru, neboť v oboustranně bohatém utkání na brankové příležitosti se bohužel prosazovali jen domácí futsalisté a tak si hodoňáci odvezli nepopulární "rukavici".

DIVIZE E – DOHRÁVKA 6. KOLA:

NASAN BRNO – FC TANGO HODONÍN B 5:0 (2:0)

V dohrávce šestého kola cestovalo v pátek navečer „B“ mužstvo hodonínského Tanga do Brna, kde je čekal bývalý druholigista, který z finančních důvodů přihlásil svůj tým pouze do divize.

Se soupeřem, se kterým pravidelně hrávalo Tango hodně vyrovnané souboje, nakonec inkasovalo búra, když v samotném souboji mělo střeleckou smůlu. V utkání trefovali hodonínští futsalisté jen břevno (6x) a tyče (5x), míč do brněnské branky ale nedokázali ani jednou dopravit, a i proto odjeli z krajského města s prázdnou.

Tango si vypracovalo spoustu zajímavých situací, ale chyběl gólový efekt. Ve druhém poločase od páté minuty sáhla hostující lavička po hře bez gólmana, ovšem ani tato situace nepřinesla kýžený efekt. Ba právě naopak: soupeř dokázal dát čtvrtou a pátou branku právě do opuštěné hodonínské svatyně!

Z týmu poražených zaslouží pochvalu za neutuchající bojovnost po celý zápas Filip Vanda a brankář Aleš Parobek, který byl spolehlivý, až na vedoucí branku Nasanu, která tak trochu padá na jeho vrub. V dresu Hodonína se poprvé představil v ostrém zápase Roman Osička, který jinak hraje velký fotbal na Břeclavsku za Velké Bílovice.

 

„V podstatě jsme hráli odevzdaný futsal, kterému chybělo větší nasazení a srdíčko. Dravost porvat se o míč nám bohužel scházela, naopak soupeř vytěžil z toho mála maximum a tvrdě nás trestal. Je to zbytečná porážka, ale s takovým přístupem nemůžeme pomýšlet na lepší výsledek. Měli jsme jinak množství tutových příležitostí, ale v koncovce jsme byli nedůrazní a hlavně nepřesní,“ řekl den po porážce hodně zklamaný kouč hodonínského Tanga ANTONÍN JÁNOŠ.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN B:

Aleš Parobek – Filip Vanda, Lubomír Kupčík, Michal Bidmon, Tomáš Janulík, David Beneš, Roman Osička, Patrik Jánoš, Pavel Kotásek.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS