Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Žabinští Vlci v Hodoníně neuspěli.

11.02.2018 | Jiří Štěrba

Domácí borci potřebovali nutně naplno bodovat a protože se jim to nakonec i výrazně podařilo (hlavně díky zlepšené hře ve druhém poločase), skočili ze třetího na druhé místo, a to je už tři kola před koncem tohoto futsalového ročníku hodně zajímavé. Plně to nyní ukazuje na to, že definitivně se bude o postupujícím týmu do první ligy zřejmě rozhodovat až v posledním kole. 

2. FUTSALOVÁ LIGA (SKUPINA VÝCHOD) – 15. KOLO:

FC TANGO HODONÍN A – ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 6:1 (2:0) 

A nyní pojďme již k pátečnímu duelu, jehož první půle byla méně výživná. Tango se jen těžko dostávalo přes nepropustnou brněnskou obranu, chyběla kombinační hra a co se přece jenom dostalo do nebezpečného prostoru u hostující svatyně, stál tam připravený muž číslo 1 – gólman Jaroslav Pšurný. Prvního gólu v síti soupeře se tak dočkal netrpělivý domácí fanda až ve čtrnácté minutě, kdy po akci Doubravského zakončil bezchybně Levčík – 1:0. Minutu před koncem první půle opět rozehrál domácí útok Doubravský, aby posléze kulatý nesmysl usměrnil do hostující branky i za pomoci teče brněnského brankáře Cenek – 2:0.

I druhá půle začala tlakem Tanga, přesto se ale do ojedinělé šance dostali Vlci, a to ve 24. minutě, kdy nepříjemný pozdrav Pavla Svobody vytlačil gólman Kunický na roh. A právě Kunický se výrazně „podepsal“ na jediné brance soupeře, když ve 32. minutě zaváhal na polovině protivníka, a protože se již nestačil včas vrátit na své pracoviště, tedy do branky, brněnský Starý polehkou hlavičkou do prázdné branky snížil na 2:1 a udělal tak z jasného špílu najednou drama! Naštěstí Tango přispěchalo s brankovou odpovědí, když po šesti minutách zamířil přesně mezi tři tyče Pospiš – 3:1. To byl velice důležitý gól, po kterém se hodonínští futsalisté (nastoupili bez potrestaného Tomáše Buršíka) uklidnili a začali hrát konečně tu svoji hru, která se jejim fanouškům tak zamlouvá. Další góly do brněnské svatyně přidali postupně Svoboda, Doubravský a ve 39. minutě při hře Vlků bez gólmana zamířil přesně do prázdné branky svůj pokus přes celé hřiště Pospiš.

Vedoucí tým – VŠB-TU Ostrava – hrál s brněnským Atraps-Hombres v domácím prostředí 4:4, i když Ostravané vedli ve 38. minutě ještě 4:2!

 

STATISTIKA ZÁPASU:

Branky a přihrávky: 13:23 Patrik Levčík (Doubravský), 18:30 Čeněk Cenek (Doubravský), 31:38 Tomáš Pospiš (Levčík), 34:22 Milan Svoboda (Novotný), 36:48 Bohumír Doubravský (Kunický), 38:14 Tomáš Pospiš – 25:14 Petr Starý (Pšurný), bez žlutých karet (!), rozhodovali: Radim Čep a Jaroslav Kolář, delegátem byl Radek Venc, přítomno 265 diváků.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN A:

Dominik Kunický (Jakub Dvořák) – Dimostenis Chadzidis, Filip Vanda, Čeněk Cenek, Milan Svoboda, Pavel Novotný, David Beneš, Tomáš Janulík, Tomáš Pospiš, Patrik Levčík, Bohumír Doubravský.

 

„Dnes jsme očekávali těžké utkání, protože Vlci mají takový divný styl. Hrají na náhozy přes dobrého gólmana, který předtím působil v házené, na což jsme ale hráče upozorňovali. Ze začátku jsme se trápili, nevycházeli nám vůbec kombinace, ale zaplať pánbůh, dostali jsme se aspoň do dvoubrankového vedení. Ovšem ve druhém poločase jsme při naší power-play dostali laciný gól, když Kunický nezajistil spoluhráče Svobodu a tak jsme si to sami zkomplikovali. V závěru jsme však zápas již ovládli a zejména po třetí brance jsme měli duel pod naší kontrolou,“ hlásil po výhře spokojený kouč Tanga Hodonín A MIROSLAV BARTYZAL.

 

„Jeli jsme do Hodonína s cílem tady překvapit. To se nám trochu dařilo ještě v prvním poločase, po přestávce však Tango převzalo iniciativu a hlavně po třetí brance v naší síti již mělo zápas pod kontrolou. Škoda, že za stavu 2:1 pro Hodonín jsme neproměnili dobrou příležitost ke skórování. Dnes nám citelně chyběl náš nejlepší kanonýr Ladislav Hansl,“ řekl po zápase brněnský trenér TOMÁŠ ZEZULKA.

Připomínám los 18. kola: naši kluci pojedou na palubovku nováčka z Uherského Hradiště, VŠB-TU Ostrava doma hostí Zlín a ostravský Baník v domácím stánku prověří sílu a schopnosti brněnského celku FC Atraps-Hombres.

Josef Polášek


 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS