Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Z Brna vezeme jen bod a to je málo......

06.02.2018 | Jiří Štěrba

Čelo druholigové tabulky je hodně zamotané. Ve hře o postup do první ligy je hned pět týmů!

2. FUTSALOVÁ LIGA (SKUPINA VÝCHOD) – 14. KOLO:

FC ATRAPS-HOMBRES BRNO – FC TANGO HODONÍN A 5:5 (4:4)

V maloměřické hale se v pátek večer začalo hodně aktivně, což jsme kvitovali, neboť tým týmem, který důležitý souboj výborně odstartoval, bylo hostující Tango. Již po čtyřiačtyřiceti sekundách měl gólovku Levčík, ovšem na brankové čáře zachránil jistý gól domácí Matyska. Ve druhé minutě se již hodonínský snajpr dočkal, když si balon potáhl kolem lajny, a ač faulován, stačil levačkou obstřelit placírkou brankáře Večeřu – 0:1. O dvě minuty později domácí srovnali, když se do šibenice trefil po individuální akci Kovář – 1:1. Důležitý okamžik přišel v sedmé minutě, ve které hasil požár po chybné rozehrávce Doubravského za cenu faulu spoluhráč Buršík, který si za zákrok vysloužil červenou kartu, a to byla další citelná ztráta pro Tango. To přicestovalo do Brna bez nemocných Dimostenise Chadzidise a Tomáše Janulíka (chřipka) i s Milanem Svobodou, který ale nebyl zcela zdráv, takže do hry zasáhl jen sporadicky. Přesto šli hosté znovu do vedení (Cenek), ale domácí v sedmé minutě během sedmadvaceti sekund dokázali výsledek otočit. Na konci třinácté minuty srazila Brůnovu střelu hostující obranu do brejku Novotnému, který našel Cenka, jehož střílená nahrávka na zadní tyč našla znovu Novotného, jenž pohodlně zavěsil – 3:3. Na začátku čtrnácté minuty (13:02) po šestém faulu Tanga zahrávali domácí Matyskou desetimetrový kop, ale tvrdá střela do země skončila na břevně, odkud se odrazila před brankovou čáru hostů! Domácí po nacvičeném signálu šli do vedení v 17. minutě, kdy se prosadil Brůna – 4:3. Hosté i na tuto branku dokázali zareagovat, když v 19. minutě pohotově obstřelil brněnského brankáře Doubravský – 4:4.

Po obrátce měl šanci domácí Kovář, který po akci Buluška mířil pouze do levé tyče (27.), o tři minuty později pak tvrdě pálil Jílek, ovšem brankář Kunický byl v pohotovosti. Od 31. minuty mělo navrch Tango, ale neujalo se ani pohotové bodlo Pospiše, ani tři dobré možnosti Cenka, když ve třetím případě skončil jeho střelecký pokus pouze na boční síti brněnské svatyně. Hosté hráli bez gólmana hru power-play, protože cítili potřebu tří bodů, jelikož jeden bodík byl za dané situaci málo. Ve 36. minutě se ale přes celé hřiště prosadil domácí Hanuš (5:4), takže Tango mělo znovu o futsalovou zábavu postaráno. V domácí brance podal výtečný výkon Večeřa, který ale nestačil na dobře zahrané přečíslení hostů tři na dva a ve 39. minutě tak inkasoval ze sálovky Levčíka vyrovnávací branku (5:5).

 

STATISTIKA UTKÁNÍ:

Branky a nahrávky: 3:35 Kovář (Bulušek), 6:17 Jílek (Kovář), 6:44 Brůna (Matyska), 16:45 Brůna (Matyska), 35:17 Hanuš – 1:46 Levčík, 4:23 Cenek (Vanda), 12:53 Novotný (Cenek), 18:33 Doubravský (Veselovský), 38:30 Levčík (Pospiš), žluté karty: 39. Hanuš – 35. Doubravský, 37. Kunický, 39. Veselovský, ČERVENÁ KARTA: 7. Buršík (HO), rozhodovali: Tomáš Slanina a Vítězslav Tomeš, delegátem byl Ladislav Starý, sledovalo 200 diváků.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN A:

Dominik Kunický (Aleš Parobek) – Filip Vanda, Čeněk Cenek, Milan Svoboda, Tomáš Buršík, Pavel Novotný, Patrik Levčík, Tomáš Veselovský, Bohumír Doubravský, Tomáš Pospiš.

 

„Byl to zápas, který jsme měli jasně vyhrát. Pokazili jsme si to zejména v první půli, kdy jsme soupeři po našich chybách umožnili, aby nám dal laciné branky. Vyvrcholením pak bylo vyloučení Buršíka, který hasil požár za Doubravského i za cenu červené karty. Ve druhém poločase se hra zklidnila. Domácí již neměli v podstatě žádnou větší šanci. Branku dali při naší hře bez brankáře. Je to škoda, určitě jsme měli na tři body. Teď je tabulka hodně vyrovnaná a my již to v podstatě ve svých rukách nemáme, ovšem budeme bojovat až do samého konce,“ hlásil v sobotu dopoledne kouč a předseda hodonínského klubu v jedné osobě JIŘÍ ŠTĚRBA.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS