Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ohlédnutí za podzimní částí soutěží....

18.12.2017 | Jiří Štěrba

Muži a juniorka mají za sebou polovinu svých soutěží.

Jak si vedou jednotlivé týmy se dočtete v našem článku.

Slušelo by se začít "A týmem mužů, ale protože ten zůstal hluboko za očekáváním, tak dáme přednost někomu jinému, úspěšnému :-)

Tím je jednoznačně juniorka U-17, která je zatím se čtyřbodovým náskokem na prvním místě ve východní skupině 1.ligy juniorů, což se rovná senzaci, pro nás velmi příjemné. V dosavadním průběhu ztratila jedno jediné utkání, když doma podlehla Třinci po slibně rozehraném prvním poločasu. V zatím posledním kole porazila v pardubické hale domácí tým Chrudimi, po neuvěřitelném dramatu, kdy otočila z nepříznivého stavu 2:4 na konečných 6:4 a to ještě musela přestát přísné vyloučení Blažka!!! Jen připomínám, že z každé skupiny (Východ, Západ) postoupí dva první týmy do závěrečného FINAL-FOUR o titul Mistrů ČR ve futsalu. K tomu je pochopitelně ještě hodně daleko, ale kluci žijí svůj sen a doufám, že hlavně v dalším domácím turnaji 6.1.2018 v Hodoníně je přijde povzbudit hodně fanoušků!!

Když už jsme u juniorů, tak starší juniorka U-19 zatím neprožívá úplně ideální sezónu, ale poslední výkony jsou zcela jistě příslibem do druhé poloviny soutěže. Také skutečnost, že naprostá většina hráčů je v této kategorii teprve prvním rokem, což je další pozitivní zjištění, především s ohledem na příští ligovou sezónu, která bude pro tyto hráče vrcholem.

Další pozornost patří kategorii muži "B", kteří prochází divizí celkem suverénně a drží průběžnou druhou příčku. Na jejich hru se dá koukat a s výjimkou prvního utkání je žádné mužstvo nepřehrálo a to platí i o dvou smolně prohraných utkáních ve Vyškově. Mužstvo minimálně využívá "posily" z áčka, což je dobré pro kmenové hráče, kteří jsou tím pádem mnohem více vytížení a tým se sehrává.

Nakonec jsme si nechali rozčarování a zatím největší zklamání této sezóny muži "A" 

Z plánovaného okamžitého návratu do 1.ligy letos nic nebude, protože tým naprosto nezvládá jiný, jednodušší a více fotbalový styl hry ve druhé celostátní lize. Tragická koncovka nás odsoudila na chvost tabulky a ani celkové pojetí naší hry zatím zaostává za očekáváním. Naši soupeři bohužel potrestají každou naši chybu, což je někdy i dílo náhody, ale na to se nikdo ptát nebude. Poslední novinkou je konec dosavadního trenéra Juraje Višvádera, který po dohodě s vedením týmu odstoupil z pozice trenéra a nakonec se rozhodl nepokračovat ani jako hráč. Mužstvo poslední zápas vyhrálo v H.Brodě, tak uvidíme jaké bude pokračování tohoto trápení…….. 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS