Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Charitativní zápas pro Vláďu!

11.06.2017 | Ján Lahvička

Projekt Futsal za život od svého vzniku slibuje, že bude připravovat akce na Vláďovu podporu. A jedna taková, ale opravdu velká, klepe na dveře. V pondělí 12. června 2017 byste při jejím konání neměli chybět! 

Opakovaně jsme zmiňovali, že Vláďa Mikuláš je fyzioterapeut jak u fotbalové, tak u futsalové reprezentace. A oba tyto týmy spojí své síly, aby svému kamarádovi, bojujícímu s ALS, pomohly. Protože chtějí do podpory zapojit co nejširší okruh lidí, rozhodli se změřit na palubovce své síly ve vzájemném utkání. Tato jedinečná podívaná, na kterou nikdy v minulosti nedošlo, se odehraje v pondělí 12. června 2017 v chomutovské sportovní hale. 


Zde proti sobě od 18:30 hod. nastoupí fotbalová a futsalová reprezentace, smyslem tohoto charitativního utkání je ukázat, že lidé bojující s nevyléčitelnou nemocí si naši pozornost zaslouží. „Rozhodli jsme se spojit síly s našimi kolegy z fotbalového ´nároďáku´, kteří Vláďu také všemožně v jeho boji s nevyléčitelnou nemocí podporují,“ vysvětluje trenér futsalové reprezentace Tomáš Neumann. „Velmi si vážíme pozitivního přístupu hráčů i realizačního týmu a věříme, že diváci zaplní halu do posledního místa.“

Jaká jména přislíbila účast a diváci v chomutovské hale se na ně mohou těšit? Zastoupení tady mají kluby domácí špičky v osobách Milana Škody (Slavia), Michaela Krmenčíka (Plzeň), Tomáše Koubka (Sparta), nebo Martina Pospíšila (Jablonec), na hrací ploše se představí zástupci pěti evropských soutěží, kde naši fotbalisté rozdávají radost! 

Vstupné na tuto akci bude 100 Kč. Bude zde možné zakoupit ´placky´ a trička Futsal za život, přínos si pořadatelé slibují od dražby dresů jak fotbalových, tak i futsalových reprezentantů. Zvláštním lákadlem pak budou VIP vstupenky, které jejich majitelům nabídnou různé výhody, jako například předzápasovou návštěvu kabin obou týmů. Celý výtěžek z této akce bude poukázán na transparentní konto Vládi Mikuláše. 

V dalších dnech vám budeme přinášet detailnější informace a propagace této akce by měla být opravdu viditelná. Aktivně se do ní zapojil i FAČR a tak se máme na co těšit!

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS