Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

2. liga východ 2016/17 je historií, Tango "B" ukončilo ročník vítězně!

03.03.2017 | Ján Lahvička

"B" tým odehrál poslední zápas v letošním ročníku 2. ligy východ. Zvítězil v něm 8:5 na hřišti Nasanu Brno a obsadil konečné 5. místo tabulky. Divoká přestřelka výrazně poznamenaná zoufalým výkonem rozhodčích však má pro Tango i nečekané následky.

V zápase jsme splnili tím předsézónní cíl, kdy jsme chtěli hrát ve sředu tabulky. K výsledku samozřejmě pomohla i úzká spolupráce s "A" týmem a řada dalších faktorů. Ligu ovládl suverénní Jeseník, který zřejmě uvidíme v příštím ročníku v nejvyšší soutěži, na druhý Vyškov jsme ztratili pouhých 6 bodů, o to více mrzí některé nezvládnuté zápasy, na druhou stranu řada zápasů skončila příjemným překvapením. V samotném zápase s Nasanem jsme nechtěli ponechat konečný výsledek na náhodě a proto tým posilnili hned 4 hráči, kteří se o den dříve ukázali v TV duelu "A" týmu v hodonínské hale proti Helasu Brno. Tito hráči byli rozdílovými a svou kvalitou výrazně převýšili domácí hráče Nasanu, který sestavu dával dohromady jen velmi těžko. Hodonín v klidu navyšoval skóre, ovšem za stavu 4:0 pro hosty se do zápasu velmi hrubě zapojila i dvojice sudích. Zřejmě pod dojmem hrozícího debaklu a zbytečných parádiček některých hodonínských hráčů, hraničících s nesportovním chováním, se rozhodli, že tu nachýlenou rovinu vrátí do původního stavu a pak už to šlo ráz na ráz. Nejdříve vymyšlená penalta, následně neodpískaná penalta po jasném faulu na Cenka, přičemž hned z protiútoku snížil Nasan na 2:4. Krátce na to opět nesmyslně odpískaná situace 7 metrů od hodonínské branky. Domácí standartku proměňují a najednou je to už jen o jeden gól 3:4. Hodonínským hráčům Cenkovi a Doubravskému tečou nervy s tím, že druhý jmenovaný po několika vulgarismech inkasuje červenou kartu. Oslabení Hodonín ubránil a následně začíná hrát powerplay, z čehož se hala a ani jeden z týmů příliš neraduje, ovšem je jasné,že sudí už Tango hrát nenechají a proto nám nic jiného nezbývá. Tango téměř okamžitě využívá převahu a dává branku na 3:5 při powerplay, následně na 3:6 při rovném počtu hráčů. V powerplay už zápas Tango prakticky dohrává a přidává další 3 branky s tím, že ještě 2 také inkasuje. Powerplay zkusili i domácí, ovšem konečný stav je 8:5 a Tango se usazuje pro tuto sezónu definitivně na 5. místě. Dokopaní hráči jsou rádi, že je zápas za námi a nikdo nepřijde o nohu za shovívavého přihlížení dvojice rozhodčích Vodrážky a Vaňka. Následné známky 8,4 pro oba pouze opět ukazují, že delegát je dobře placený divák a to i přesto, že sám potvrdil chyby rozhodčích v zápase, ale život si prostě komplikovat nebude. Tragikomickou tečkou je rozhodnutí disciplinárky o udělení trestu 6 zápasů stop pro vyloučeného Doubravského, kdy údajně komise zvažovala časový trest!!!!! 45 kilový Doubravský totiž údajně vyhrožoval o hlavu a půl většímu rozhodčímu. Když porovnáme tento trest s jinými, které se udělovali v obou nejvyšších soutěžích, je jasné, že je to tendenční rozhodnutí proti Tangu. Vinu nese i náš kapitán, který podepsal zápis bez toho, aby si ho přečetl. Budiž nám to dalším poučením do příště. Děkujeme všem hráčům i realizačnímu týmu za celoroční práci a zejména fanouškům za podporu. Těšíme se na příští sezónu ať už budeme hrát jakoukoliv soutěž. 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS