Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Z Prahy s 50% úspěšností!

19.02.2017 | Ján Lahvička

Po dvou kolech odehraných na palubovce pražských celků Sparty a Slavie se vracíme do Hodonína se 3 body, které můžou ale mít po posledním kole cenu zlata.

V prvním z pražských utkání se postavilo Tango mimořádně houževnaté a tvrdě hrající Spartě. Zápas byl velmi vyrovnaný a dlouho to vypadalo, že skončí dělbou bodů. V prvním poločase měla více ze hry domácí Sparta. Poločas skončil výsledkem 2:2, kdy jsme dokázali odpovědět na branku Křemena Belaníkovou bombou a po zvýšení Sopa na 2:1 z pohledu domácích ještě do poločasu srovnal Veselovský. Ve druhém poločase se obraz hry otočil, paradoxně to však byla Sparta, která vsítila jedninou a rozhodující branku ve 28. minutě z kopačky Slamáka. Tango nevyužilo několik šancí a rovněž slabší chvilku si vybrali rozhodčí, kdy neuznali regulérní branku Levčíka - i přesto, že nejdřív ukázal na středový kruh, následně si začal nenápadně prohrabávat vlasy, jako že na tom hřišti vlastně ani není. Jednoznačným mužem zápasu byl Michal Kovács, který krátce před tím posílil našeho soupeře.  


Zápas proti pražské Slavii v následujícím kole vypadal úplně jinak. Slavia s novými ofenzivními posilami zmáčkla Tango hned od úvodu a v držení míče dominovala. Měla i řadu šancí a zejména aktivní Záruba se pokoušel nastřelovanými míči vytvořit tlak v šestce Tanga. Hodonínská obrana však fungovala velmi dobře a většinu míčů buď zablokovala, nebo rychle uklidila do bezpečí. Následně se prosadili naši hráči, když nastřelený míč Chadzidise lehce tečoval Levčík mimo dosah gólmana Vahaly. Následně hosté zvýšili na 2:0 po kombinaci zakončoval Višváder. Slavia se dál tlačila do zakončení a svůj tlak využila Salákovou dorážkou při závaru před gólmanem Lupačem. V kritickém momentu zápasu se ovšem individuálně prosadil opět Levčík a po zvýšení na 3:1 ze strany Hodonína, bylo prakticky rozhodnuto. V poslední minutě ještě přidal branku Doubravský a uzavřel tím účet zápasu na 1:4 z pohledu domácích. Tango díky velké odhodlanosti přehrálo silného soupeře a přivezlo mimořádně cenné 3 body, které nám snad pomohou udržet prvoligovou příslušnost i v příštím ročníku. 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS