Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Tango podlehlo Benagu, hon za body pokračuje!

22.01.2017 | Ján Lahvička, foto: Libor Kopl Deník

Favorizované Benago potvrdilo předzápasové prognózy a v Hodoníně vybojovalo 3 body. Naši hráči v zápase podali dobrý výkon a i přes vysokou porážku se nemusí stydět.

Ve včerejším zápase s Benagem, jsme na rozdíl od sudích, kteří předvedli zoufalý výkon, neudělali ostudu. Naši hráči bojovali o každý metr a hrál se ofenzivní futsal, který nadchl i přes porážku vetšinu diváků. Po delším čase se hala velmi slušně zaplnila a bouřlivá atmosféra, do které ješte svým dvojím metrem přilévali rozhodčí olej, byla opravdu vynikající. Benago je špičkový tým a je pravdou, že vždy, když Hodonín dotahoval Benago opět odskočilo. Nicméně situace kdy po faulu na Belaníka z protiútoku dává Zruč branku na 3:1 z jejího pohledu a o chvíli později rozhodčí nepískají v hlavičkovém souboji další faul, přičemž stejný "faul" na gólmana hostů pískli bez váhání, znamená, že místo desítky Hodonína a možného snížení na 3:5 naopak z dalšího protiútoku inkasujeme na 2:6 a je po zápase. Jejich lehká kompenzace ve druhé půli je nám už k ničemu. Je pravděpodobné, že by nás Benago porazilo i bez rozhodčích, ale jeden nikdy neví. Tangu se dařili i pasáže, kdy zatlačilo Benago a dobývalo branku hostů, za zmínku také stojí vynikající powerplay z naší strany. Diváci ocenili vynikající techniku a rychlost hry u obou týmů, zejména hvězd hráčů soupeře a měli možnost vidět jak hraje třeba španělský mistr světa Marcelo. Hodonínští se rozhodně nevrátili do reality, jak se píše v Hodonínském deníku. Reality jsme si zcela vědomi a v tomto zápase se body neočekávali i přesto, že měl skončit 7:9, což lidem, kteří se ve futsalu vyznají musí nutně přijít jako velmi slušný výsledek, nikoliv jako tvrdá lekce. Ještě jednou díky fanouškům za atmosféru na hale i bratrům Hnilicovým za skvělou přestávkovou šou v akrobatickém modelovém létání a těšíme se na příští domácí zápas, který musíme vyhrát.  

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS