Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Tango „B“ vstoupilo do nové sezóny ziskem bodu v Brně!

16.10.2016 | Ján Lahvička

„B“ tým hodonínského Tanga vstoupil tento pátek do své druhé sezóny ve 2. lize východ. Soutěž pro nás začala v maloměřické hale proti nováčkovi soutěže Atraps – Hombres Brno.

Již od první minuty šlo znát, že jsme nastoupili k utkání proti kvalitnímu soupeři. V řadách soupeře jsou i bývalý hráči Tanga Brno se zkušeným trenér Brůnou na lavičce. Tango se od začátku snažilo hrát spíše zezadu, ze zajištěné obrany. Bohužel se opět projevila naše největší slabina a nedařilo se nám příliš držet míč na našich sálovkách. I přesto jsme skórovali s trochou štěstí jako první, kdy se po rohovém kopu protlačil k zakončení Vanda a s tečí bránícího hráče dostal míč za záda domácího golmana. Akcie Hodonína dlouho držel nad vodou gólman Bočánek, který likvidoval šance domácích. Právě on měl však smůlu a při jednom ze soubojů o míč utrpěl zlomeninu prstu a i když zápas dochytal, bude nám příští dva měsíce chybět. Tato nepříjemnost také ovlivnila zápas. Domácím se podařilo vyrovnat rovněž po rohovém kopu, kdy hezky sehraný signál proměnil v gól střelec na zadní tyči. V první půli jsme byli o něco slabším týmem, paradoxně se nám podařilo stav opět otočit v náš prospěch. Po závaru před bránou domácích a několika tečím přistrčil míč Janulík na Kotáska a ten se do prázdné brány nemohl zmýlit. Do konce poločasu se nám podařilo těsné vedení ubránit. Začátek druhé půle byl z naší strany o něco aktivnější a naše snaha vyústila v další branku, když se nám podařilo navýšit rozdíl skóre o dvě branky na 1:3 po pěkné individuální akci Vandy, který prošel středem hřiště přes tři hráče a naservíroval Kolaříkovi šanci na zakončení do prázdné branky. I přes neustálé nabádaní našich hráčů ke stálé aktivitě s tím, že zápas ještě není u konce a je potřeba se koncentrovat a hrát stále aktivně si naši hráči vybrali velmi špatnou pasáž.  Náš výpadek trval přibližně 5 minut a vyvrcholil ve 30. minutě, kdy jsme inkasovali 2 branky a soupeři se podařilo srovnat na 3:3. Do konce utkání se oba týmy ještě dostaly do několika nebezpečných šancí, které se střídali na obou stranách, přičemž na kontě obou týmů již bylo 5 faulů, takže ve vzduchu visela ještě navíc hrozba 10 metrového kopu. Branka už nepadla a tak se závěrečnou sirénou svítil na tabuli stav 3:3.

Z naší strany byla druhá půle lepší než první i když jsme ji paradoxně prohráli. Hráči Tanga bohužel nedokázali udržet vedení, na druhou stranu je potřeba ocenit naše hráče za bojovnost a také za to, že nesložili zbraně v nepříjemném okamžiku inkasovaných dvou branek v jedné minutě a soupeřově vyrovnání. Na úvod sezóny tak vezeme bod z venkovního zápasu, což lze považovat za úspěch.

V pátek 21. 10. přivítáme od půl deváté na domácí palubovce SK Amor Lazor Vyškov, čímž zároveň zveme všechny fanoušky hodonínského futsalu. 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS