Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

První přípravný zápas odehrálo i „béčko“

28.09.2016 | Ján Lahvička

Do přípravy vstoupil i „B“ tým, jehož část trénuje s „A“ týmem již od srpna, většina hráčů se však přidala až v září. Vzhledem k menšímu počtu týmů ve 2. lize východ, kam se jich pro ročník 2016/17 přihlásilo pouze deset, začíná i soutěž o něco později a to 14.10., kdy zajíždí náš tým k venkovnímu zápasu s nováčkem soutěže Atraps Hombres Brno.

Žabinští Vlci Brno – FC Tango Hodonín „B“ 2:1 (1:0)

První soupeř, se kterým jsme odehráli přípravné utkání, byli Žabinští Vlci. Utkání proběhlo ve sportovní hale v Bohunicích po dohodě týmů v poněkud zvláštním formátu 2x35 minut hrubého času. Úvodních 12 minut mělo Tango velkou převahu v držení míče, které však naši hráči nedokázali přetavit v nějaký průnik či větší množství šancí a spíše se snažili prokombinovat přes pečlivou obranu Vlků. Ti se postupně rozehrávali a přebírali iniciativu, ovšem ani oni nedokázali skórovat z některé ze svých šancí a tak gólmana Parobka dokázal v prvním poločase z přímého kopu překonat pouze Robert Lange. Pěkně umístěnou střelu kolem špatně stojící zdi neměl šanci brankář chytit. Ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil, Vlci byli futsalovější, nicméně produktivita obou týmů v tomto zápase nestála za moc. A tak nejprve velmi hezkou střelou kolmo padajícího vysokého míče vyrovnal na 1:1 Jakub Kolářík, následně Tango inkasovalo branku od Petra Starého, respektive jeho nahrávku na zadní tyč si srazil do vlastní brány jeden z našich obránců a stav 2:1 se i přes množství šancí na obou stranách již nezměnil. Zápas ukázal, že i přes přijatelný výsledek máme na čem pracovat, ale přece jenom jsme hráli s velmi kvalitním soupeřem, takže s výsledkem jsme spokojeni. Tým Žabinských Vlků je již kompletní a téměř připravený k nové sezóně, hráči našeho "B" týmu jsou přibližně v jedné třetině a toto, byl první zápas po dlouhé přestávce. Tým je složen ze stejných hráčů jako loni, letos pouze bez Varmuži, kterého nahrazují dva mladí nováčci. Nezbývá nám, než soupeři pogratulovat a poděkovat za férové utkání.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS