Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Příprava je za námi, 1. liga již v pátek!

05.09.2016 | Ján Lahvička

Hodonínský tým absolvoval relativně zajímavou přípravu, kdy na trénink, bylo možná o něco méně času, než byla představa šéftrenéra Tanga Mariana Berkyho o to více jsme však odehráli zajímavých zápasů.

Při pilování nového herního systému se leckomu točila hlava a i zkušenější hráči měli co dělat, aby způsob hry pochopili. Vznikla přitom i řada vtipných momentů a co je nejdůležitější ač se tým nově složil z mnoha hráčů z různých klubů, hned od začátku v něm panuje velmi dobrá atmosféra. Tango odehrálo řadu přípravných utkání, kdy si za své soupeře vedení klubu vybíralo velmi kvalitní týmy z několika evropských zemí. O průběhu Mitropa Cupu ve Vídni jsme již psali dříve, rovněž jsme přinesli reportáž ze zápasu proti špičkovému týmu a účastníkovi futsal UEFA Cupu ETO Györ s nímž jsme sice prohráli 5:2, ale s výkonem jsme byli naprosto spokojeni. Dva zápasy proti houževnatým slovenským týmům nám také ukázaly mezírky v naší hře a také možná až překvapující kvalitu slovenského futsalu, kdy zápasy jak s prvoligovými Wild Boys Bratislava tak s druholigovými KPP Barabéri Bratislava měli až nečekanou kvalitu a Tangu se podařilo strhnout vítězství na svou stranu v obou zápasech až v samém závěru. Oba týmy hráli velmi rychlý ofenzivní futsal, kdy se bavili diváci, vedení týmů už o dost méně, zejména množství nastřelených částí branek, bylo infarktové. V závěrečném zápase proti polské Toruńi, byl naopak k vidění velmi hezký futsal s množstvím taktických variant, kdy Tango podlehlo soupeři především díky rozdílné produktivitě v zakončení, ale nutno uznat, že na toho soupeře nám špetka kvality ještě chyběla. Buď jak buď Tango absolvovalo těžké zápasy, které hráčům hodně daly a bez ohledu na výsledky nám ukázaly, kde jsou naše rezervy a přinutily hráče prokázat i morální sílu.

Teď je však před námi to nejdůležitější. Blíží se vstup našeho klubu do nové sezóny 1. Chance futsal ligy. Ať už do něj Tango Hodonín vstoupí výhrou nebo ne, důležitá bude pro nás spokojenost fanoušků s hrou, atmosférou v hale i propagace města v rámci futsalové  i sportovní mapy České republiky. Těšíme se na řadu krásných momentů a zážitků v doufejme slušně zaplněné hale v Hodoníně.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS